BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 30 November 2011

single sudaa !

haa , now aku dah single ! mesti anda tertanye-2 why saya happy sangat kan .
sbb saya tak payah jadi patung dah , now saya tgh mncari . so , sape yang sudi tu
silakanlah tackle , cewahh , promote plak . saya nak yang jujur , setia n hargai saya .
oke laa cau !
SIMPLE BUT AWESOME :)

Tuesday, 29 November 2011

what ?

haa ? terkejot aku dgr ieya ckp kau tak ngaku aku nie awek kau  ,
kau igt aku heran ke haa ? WTF laa kau ! fucker ! haish , geram btol aku .
tape-2 aku igt ape kau buad kat aku , konon laa janji kan
ey ! sial laa ! pegi mati kat kau pnye janji laa . huh ! benci kau !
SIMPLE BUT AWESOME :)

Sunday, 27 November 2011

cuti yg membosankan !

huarghh ! cuti nie bosan giler , tak twu nak buad ape .
duit je bnyak tpi tak twu nk pegi mne . nk hang out , kwn plak tade .
hmmm , bosan-2 . tolong laa aku !!!
SIMPLE BUT AWESOME :)