BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 20 July 2012

SKIRT LABUH :)

haa ! sebenarnye aku memang dah lame teringin nak dressu macam niy , insyaallah raya nanty maybe aku akan dressup macam niy .. aku dah pasang niat bak berubahh menjadi wanita sejati bukan wanita + lelaki lagi macam dulu .. Alhamdulullah akhirnya terbukak jugak pintu hati niy nak berubahh , tahnks sesangat dekat kekawan n especially my buncet  IKHWAN ALHAFIZ , loveyou laa biyy :) korang nak tengok style ape yang aku nak gayakan nanty , tengok kat bawah niy :)

        NICE KANN ?
SIMPLE BUT AWESOME :)

Friday, 13 July 2012

AWESOME DAY :)

 wahh , mmg penat laa sukan semalam tapi enjoy giler time menari walaupun kiteorg juz dapat no 2 je .. senior-2 sume sporting :D enjoy jugak semalam dapat date dengan my boy , hee :D ade laa siket gambar-2 yg sempat aku ambik semalam , usha laa kat bawahh !

                                                                 KUNING BOLEH !
                                                                   THAT'S ME
                                                          AWESOME BESTIE
                                                                MY BOY
                                                               ME N HIM
SIMPLE BUT AWESOME :)

Sunday, 1 July 2012

DATE & INTERNATIONAL RUN :)

hee , saja nak cerita siket pasal, date n international run tadi :) mmg penat giler laa citer dye , tapi best .
pukul 5 pagi aku dah bangon n enset aku ponn dah start memekak sebab member-2 aku sibok text aku , then aku teros gerak my babyboo sebab dye pon pegi jugak , lepas siap teros mama hantar pegi stadium tapi aku kene jalan jauh siket sebab jalan jam giler .. lepastu terserempak dengan member aku (fiqah's sweet) n teros lepak dengan dye sambil tunggu my babyboo sampai dengan member-2 dye .. after dye sampai tuu kiteorg teros gerak sekali time lari tuu tapi kiteorg tak lari ponn , dahh sampai setengah jalan member-2 dye semua tinggal kan kiteorg , yang aku pulak asyik merepek je sebab tudung aku buad hal .. sepanjang jalan tuu sidia sabar je dengan perangai aku .. thanks awak sebab paham perangai kite , kite merepek awak sanggup dengar , kite sakit kaki awak sanggup jalan perlahan walaupon kene tinggal dengan member , tapi kite tak boley lupe satu perkara niy waktu kite jalan tuu awak tetibe pelok kite dari belakang n pegang kepala kite , kite rase happy time tuu , hilang rase penat berjalan .. waktu sampai kat tempat ambik air ade pulak pakcik niy cakap kiteorg niy pasangan ideal , hahah .. ideal ke pakcik ? sumpahh miss giler nak pelok awak cam tadi .. after sampai stadium awak teros ajak kite makan sebab awak tawu kite tak makan lagi , tapi tetibe pulak kite cakap kite taknak makan , kite tawu awak marahh kann ? tapi awak taknak luahkan .. sorry taw awak .. waktu kite lepak dalam stadium tu awak ade pegang phone kite , tapi kite tak tawu ape awak buad .. tape laa tak kesahh ponn sebab dalam phone tu hanya ade text awak n photo awak je .. bile dahh lame dalam stadium tetibe ayie n member-2 lain ajak keluar , awak n yang lain teros pegi beli makanan , tawu laa awak semua lapar .. awak hulur keropok lekor dekat kite n kite ambik , tetibe awak ckp awak nak  , kite teros suap awk .. lepastu bagi awk minum , sumpahh sweet sangat .. awak tawu tak kite betol-2 dahh jatuh cinta dekat awak :) waktu awak nak balik tu kite tawu awak berat hati nak tinggal kite kann , dahh laa awak teros balikk hostel , kite pulak balik hostel ari isnin  .. bile awak nak gerak dahh kite teros salam awak macam selalu kite buad .. awak ... kite harap sangat hubungan kite niy kekal sampai hubungan niy jadi halal , insyaallah :) kite sentiasa sayang awak :D
SIMPLE BUT AWESOME :)

Thursday, 7 June 2012

2 MONTH'S :)

awesome ! now dahh 2 bulann aku dengan dye , macam-2 yang kami lalui , gaduhh , org ketiga n macam-2 lagi tapi kami still bersama , serius sayang gileer dekat dye , u're my SUPERMAN sayang ! loveyou till the end of my life ! aku nak dye dengar lagu niy , ade maksud dye tersendiri :)

                                                             IKHWAN ALHAFIZ :)


SIMPLE BUT AWESOME :)

Wednesday, 30 May 2012

AWESOME LOVE :)

Akhirnye ade ponn gambar kiteorang berdua , walaupon agak kabur . gambar niy cikgu azizi yang tangkap , thanks cikgu ! time niy aku dengan dye tengah gaduh , sebab ? ntah laa , malas nak story n malas nak ingat dah . hope suke laa tengok gambar yang tak seberapa niy ek ?
SIMPLE BUT AWESOME :)

Tuesday, 29 May 2012

AWESOME FRIENDS :)

happy giler sebab dapat member yang AWESOME macam diorang niy , diorang laa kawan suka dan duka aku dekat SMVLC . hari-2 buad perangai giler-2 n gempak dengan diorang , haha .. sayang korang :)
BTR crew :)

 my TWIN n BESTIE :)

I LOVE THEM VERY MUCH !

SIMPLE BUT AWESOME :)

Saturday, 12 May 2012

Jika Aku Jatuh Hati :')


Bismillahirrohmanirrohim.......
Ya Allah jika aku jatuh cinta,
cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu, agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..

Ya Muhaimin jika aku jatuh hati,
izinkanlah aku menyentuh hati seseorang yang hatinya tertaut padaMu agar aku tidak terjatuh dalam jurang cinta nafsu...

Ya Rabbana jika aku jatuh hati,
jagalah hatiku padanya agar tidak berpaling daripada hatiMu..

Ya Rabbul Izzati jika aku rindu,
rindukanlah aku pada seseorang yang merindui syahid di jalanMu...

Ya Allah jika aku menikmati cinta kekasihMu,
janganlah kenikmatan itu melebihi kenikmatan indahnya bermunajat di sepertiga malam terakhirMu..

Ya Allah jika aku jatuh hati pada kekasihMu,
jangan,jangan biarkan aku tertatih dan terjatuh dlm perjalanan panjang menyeru manusia kpdmu...

Ya Allah jika Kau halalkan aku merindui kekasihMu, jangan biarkan aku melampaui batas sehingga melupakan aku pada cinta hakiki dan rindu abadi hanya kepadaMu

Amin Amin Ya Robbal'alamin....



SIMPLE BUT AWESOME :)