BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 31 December 2011

HAPPY NEW YEAR !

HAPPY NEW YEAR laa untuk korang sume ! aku sayang korang sesangat ! BTW korang mesty ade azam kan utk tahun baru nie ? haa , aku pon ade jgk ! azam aku yang first nk belajar rajin-2 (boley pakai evo , bak kata abang aku) yg kedua nk bantu org yg kesusahan n yg last nk jadi anak yg solehah ye bkn isteri solehah (lmbat lagi) n lgi satu nk kawen ! <-- cewah gatai ye ! hehe maen je .. oke laa , hope korang happy slalu ! k bye ! muah pipi cket :)
SIMPLE BUT AWESOME :)

Friday, 23 December 2011

Hari yg mendebarkan n Hari yg Bahagia !

22/12 <-- btol-2 mndebarkan n bahagia , sbb ari aku dpt result pmr
perghh !! mmg takot btol . haish , result pon tk bape nk gempak !
juz dpt 1A 3B 2C 2D je . tpi tkpe laa spm ade lgi kn . aku akn
buad yg terbaek ! tpi tarikh uw jgk adlh tarikh yg mngembirakn aku
sbb aku dpt sembang ngan dyer ! waa , best giler dpt dgr suare dye .
dh lame rsenye tk dgr suare dye . seronok cgt-2 ! best dpt dgr kau gelak !
aku harap kau hepy slalu :) k laa tk tawu nk ckp ape ! bye !
SIMPLE BUT AWESOME :)

Sunday, 18 December 2011

TOLONG LAA PHM AKU !

hurm , kau igt aku suke ke nk mrh-2 org nie haa ?
aku pon piker jgk perasaan kau , tpi bile kau buad cam uw
aku rse mcm nk mrh je . kau tawu tk slame nie aku tk penah
mrh kat org smpai mcm uw skali ==" lps aku post je status
yg last skali aku rse nk nanges je (dh nanges pon)
sbb aku tk penah buad mcm uw ! dh laa nk citer pon
tk gune , skrg nie aku tgh serabot ! k laa cau dlu .
SIMPLE BUT AWESOME :)

BENGANG !!

huh ! bengang siot bile aku bce status kau !
ape kau igt aku nie bodoh kew haa ??
slame nie aku tk penah kesah pon kau
kol aku ke , text aku ke . tpi bile kau
buad mcm nie aku rse mcm ...
haish ! mls nk ckp = ="
dh laa saked ati je bile tlis bende nie ,
cau dlu . muah cket :(
SIMPLE BUT AWESOME :)

Tuesday, 13 December 2011

KENANGAN !



hadoi , asal laa bile aku dgr lagu nie je mesty teringat kat kau capital F , yes , aku ngaku laa
aku stay syg kat kau , tpi aku tawu kau dh bahgie skrg an . hurm , now aku nk ck yg aku miss
giler waktu kite kapel dlu , aku miss cgt dgr suare kau . aku hrp kau bahgie <3
SIMPLE BUT AWESOME :)

Monday, 12 December 2011

IMPIAN AKU :)

  ini laa impian aku , nk memiliki nikon dslr :) waa , untung laa kalau dpt !
  bile laa boleyy dpt erk ? mama aku ckp , kalau result oke konfem dpt pnye.
  hope dpt laa :) hurm , k laa tk tawu nk ckp ape , cau dlu . muah pipi cket <3
SIMPLE BUT AWESOME :)

Sunday, 11 December 2011

kwn baru di MUKABUKU :)





haa , nie laa kwn baru aku kat MUKABUKU :) hehe , kau ade ? tade kan . dye nie kire boleyy
ngam laa ngan aku , perangai dye nie giler-2 cket . tpi dye slalu wat aku happy :) hurm , hope
boleyy jdi kwn baek :p oke laa , cau dlu . muah pipi cket <3
SIMPLE BUT AWESOME :)

Saturday, 10 December 2011

blog baru :)

huh ! letih plus pening kut update blog nie , tpi puas hati laa .
haa , aku nie nmpk je mcm ganas tpi dlm ati ade tmn , blog
pnye background pon wane pink . haha , cantk ape . kau
ade ? tade kan . dh laa hope korang suke tgk blog aku nie :)
SIMPLE BUT AWESOME :)

lalalalala~


    hurm , sedih siot dgr lagu nie . tpi aku suke dgr :) bnyak plak kenangan dtg bile dgr lagu nie .
    lagu nie best cgt :) aku dgr agu nie smpai 10 kli ulang tpi rsenye lbih kut , hehe :)
    nw , aku still  waiting for someone <3 sape laa agknye kan ? haa , tnggu jelaa .
    dh tk tawu nk cite ape , cau dlu . muah pipi cket <3
SIMPLE BUT AWESOME :)

B O S A N !!

hadoi cuti nie mmg bosan coz tk pegi mne-2 :(
keje aku tido , mkn n on9 je . haha , ape po tk boleyy :p
haa , now aku maseh mnanti someone nk ckp i love u kat aku ,
bile laa boleyy dpt ek ? hurm , sabo jelaa . watlek watpeace je :p
haha , dh tk tawu nk tulis ape , cau dlu laa . muah pipi cket <3
SIMPLE BUT AWESOME :)

Wednesday, 7 December 2011

Waiting for someone :)

hoho , now aku single lagi . mcm ape je kan bwu kapel
dh putos . ala , lantak laa ade aku kesah ? hurmm ,
now sedang mncari yg baru , sape laa yg nk kat aku nie .
tape-2 aku akn tetap mnunggu . aku bkn mntak pape pon ,
aku juz mntak setia ,jujur n hargai aku je . tak susah kan ?
tak mntak duit pon , aku pon ade duit jgk . haish , sabor jelaa .
bosannye tade sape nk ckp i love u dh kat aku .. aku harap
dpt laa someone yg aku harapkan . dh tak tawu nk tulis
ape dh , cau dlu . muahh pipi cket ~ hehe .
SIMPLE BUT AWESOME :)

Thursday, 1 December 2011

last day school :p

        haha , menggiler cket .. last day , happy giler ngan kwn-2 , hrp taon dpn stu kelas lagi :p
 dpn bilik guru , tgh buad keje amal uw :P

               dpt hadiah utk program pasca pmr :)

                                     aku dan nabila kat tiang bendera :p

aku takkn lupekan saat-2 bersama dgn korang , tk sabar rasenye nk pegi skolah n msk form 4 !
SIMPLE BUT AWESOME :)