BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 30 May 2012

AWESOME LOVE :)

Akhirnye ade ponn gambar kiteorang berdua , walaupon agak kabur . gambar niy cikgu azizi yang tangkap , thanks cikgu ! time niy aku dengan dye tengah gaduh , sebab ? ntah laa , malas nak story n malas nak ingat dah . hope suke laa tengok gambar yang tak seberapa niy ek ?
SIMPLE BUT AWESOME :)

Tuesday, 29 May 2012

AWESOME FRIENDS :)

happy giler sebab dapat member yang AWESOME macam diorang niy , diorang laa kawan suka dan duka aku dekat SMVLC . hari-2 buad perangai giler-2 n gempak dengan diorang , haha .. sayang korang :)
BTR crew :)

 my TWIN n BESTIE :)

I LOVE THEM VERY MUCH !

SIMPLE BUT AWESOME :)

Saturday, 12 May 2012

Jika Aku Jatuh Hati :')


Bismillahirrohmanirrohim.......
Ya Allah jika aku jatuh cinta,
cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu, agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..

Ya Muhaimin jika aku jatuh hati,
izinkanlah aku menyentuh hati seseorang yang hatinya tertaut padaMu agar aku tidak terjatuh dalam jurang cinta nafsu...

Ya Rabbana jika aku jatuh hati,
jagalah hatiku padanya agar tidak berpaling daripada hatiMu..

Ya Rabbul Izzati jika aku rindu,
rindukanlah aku pada seseorang yang merindui syahid di jalanMu...

Ya Allah jika aku menikmati cinta kekasihMu,
janganlah kenikmatan itu melebihi kenikmatan indahnya bermunajat di sepertiga malam terakhirMu..

Ya Allah jika aku jatuh hati pada kekasihMu,
jangan,jangan biarkan aku tertatih dan terjatuh dlm perjalanan panjang menyeru manusia kpdmu...

Ya Allah jika Kau halalkan aku merindui kekasihMu, jangan biarkan aku melampaui batas sehingga melupakan aku pada cinta hakiki dan rindu abadi hanya kepadaMu

Amin Amin Ya Robbal'alamin....



SIMPLE BUT AWESOME :)