BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 28 January 2012

kau yang ku sayang !

hmm , akuu tahu kau tak sedia lagi nak terima akuu .. akuu tak paksa , tapi akuu nak kau tahu yang akuu betol betol sayang dekat kau ! akuu tak penah sayangg dekat someone sampai macam nie :') hmm , tadi mmg akuu sedih giler bila kau caka macam tu , tapi bila kau pujok akuu n bagi akuu semangat , akuu rase kuat :) thanx sesangat dekat awak , u always make me smile n laugh <3 iloveyousomuch ! even if i can't have u , u know i always be there for u ! akuu hara kau boley terima akuu ! k bhaii , muahh .. capital QA <3
SIMPLE BUT AWESOME :)

Friday, 27 January 2012

Ipad ku !

akuu sebenarnye dah lame teringin nak beli ipad ! tapi duit plak tak mandangnye :') hmm , mama cakap tunggu form 5 baru dapat , hadess , lame lagi laa mama .. tapi takpe laa akuu akan tetap tunggu .. akuu harap boleyy dapat dgn segera ! yeah ! k laa tak tawu nak tulis ape dah :) byee <3
SIMPLE BUT AWESOME :)

Tuesday, 24 January 2012

I miss that moment !

akuu mis sesangat kat kekawan akuu kat raudhah <3 hurmm .. akuu rinduu nak nyanyi ngan korang waktu nak gi skolah , majlis n tuisyen ,, miss sesangat .. aku rinduu nak luahkan masalah akuu kat korangg .. korang selalu bagi semangat bila aku ade prob :'( akuu harap friendship kita takkan putos kay ? iloveyou all <3
                                                              sayangg korangg
SIMPLE BUT AWESOME :)

Friday, 20 January 2012

New school , New friend n New heart !

waa , lamenye tk update something kan ? yelaa aku kan skrg dh stay kat hostel , so tk boley on slalu :) waa , happy giler dpt kwn-2 baru kat SMVLC , tpi aku tkkn lupekn kwn lme aku :') BTW , aku pon ade jgk knl-2 ngan sorang mamat nie .. tpi aku tgk dye mcm nk play aku je .. sbb tdi aku search fb dye then aku tgk dye dh wat relate ngan pompuan laen .. so maknenye dye dh ade awk laa kan ? hmm , sedih pon ade .. menyesal laa aku tk tnggu paan .. haish , asal laa adam tk story kat aku awal-2 yg kicap uw dh ade awek ! tpi tape , dye play aku , aku sabar je .. kau tnggu laa aku nk wat ape kat kau ! skali owg buad aku , 1o kali aku buad blik .. ehh , ape yg aku melalut nie .. haa , sambong blik .. nme bestie aku kat hostel anna , nana , ila , wawa , izalin n siti <3 sygg korang .. blik nie kite wat perangai giler-2 lgi ! haha .. k laa tk tawu nk story ape dh .. bbye , muah pipi cket <3
SIMPLE BUT AWESOME :)