BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 17 March 2013

PURPLE WALK :)

Jyeahhh ! seronoknye bangon awal sebab nak pegi ke PADANG POLO . mmg awesome kene jalan dari STAR ke PADANG POLO . sumpahh letih bile berjalan tanpa org tersayang disisi . hmm , nak buad camne dia sibuk kerja . dia cakap nak bagi aku senang . senang laa sangat . hahaha . sampay je tempat yang dituju teros cari tempat duduk . letihh siot . fuhhh ! penat bakhang . ade lucky draw , tapi tak bertuah laa pulak . haha . lepak kat D'polo dgn org tersayang . nampak penat kat muka dia . kesiannn . kerja pukul 5 ptg sampay 2 pagi . bile nak rehat ntah . tapi awesome sebab dapat tengok muka dia . heeee . 143 awak <3 
SIMPLE BUT AWESOME :)