BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 30 March 2012

Takdir :')

hemm , "TAKDIR" itu laa yang aku akan perkatakan bile orang tanye dkat aku pasal emy . seriously aku tak kuat nak hadapi semua ni , tapi nasib baik aku ade member-2 yang selalu support aku :') aku sayang korang ! aku sayang dye , tapi nak buad macam mane dah tade jodoh . akhirnya tanggal 29/3 aku putos jugak dengan dye , pedih giler masa tu , tuhan je yang tahu ! aku harap kau bahagia tanpa aku n may Allah bless you :') hope dapat yang lebih elok drpd aku !
SIMPLE BUT AWESOME :)

Thursday, 15 March 2012

story mory :)

haish , bosann betul laa holiday kali nie , tade pape yang nak dilakukan = =" dah laa fb pon kena hack , hadoi nasib-2 .. dah buad new account tapi mendap nak mampos ! lagi satu bengang je aku dengan mamat sorang nie , dalam mesej bukan main sayang hang , tapi bile ex hang tanye hang jawab "tuu adik aku laa " perghh ! mendalam betol ! tape laa wey , aku still sabar lagi sebab aku taknak gaduh , sebab ape ? sebab aku sayang hang laa giler ! kalau hang taknak dekat aku hang habaq mai laa awal-2 , tade laa aku kalut nak kejaq hang ! hadess , dah laa saked hati je tulis benda nie ! k byee , assalamualaikum :')
SIMPLE BUT AWESOME :)