BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 1 July 2012

DATE & INTERNATIONAL RUN :)

hee , saja nak cerita siket pasal, date n international run tadi :) mmg penat giler laa citer dye , tapi best .
pukul 5 pagi aku dah bangon n enset aku ponn dah start memekak sebab member-2 aku sibok text aku , then aku teros gerak my babyboo sebab dye pon pegi jugak , lepas siap teros mama hantar pegi stadium tapi aku kene jalan jauh siket sebab jalan jam giler .. lepastu terserempak dengan member aku (fiqah's sweet) n teros lepak dengan dye sambil tunggu my babyboo sampai dengan member-2 dye .. after dye sampai tuu kiteorg teros gerak sekali time lari tuu tapi kiteorg tak lari ponn , dahh sampai setengah jalan member-2 dye semua tinggal kan kiteorg , yang aku pulak asyik merepek je sebab tudung aku buad hal .. sepanjang jalan tuu sidia sabar je dengan perangai aku .. thanks awak sebab paham perangai kite , kite merepek awak sanggup dengar , kite sakit kaki awak sanggup jalan perlahan walaupon kene tinggal dengan member , tapi kite tak boley lupe satu perkara niy waktu kite jalan tuu awak tetibe pelok kite dari belakang n pegang kepala kite , kite rase happy time tuu , hilang rase penat berjalan .. waktu sampai kat tempat ambik air ade pulak pakcik niy cakap kiteorg niy pasangan ideal , hahah .. ideal ke pakcik ? sumpahh miss giler nak pelok awak cam tadi .. after sampai stadium awak teros ajak kite makan sebab awak tawu kite tak makan lagi , tapi tetibe pulak kite cakap kite taknak makan , kite tawu awak marahh kann ? tapi awak taknak luahkan .. sorry taw awak .. waktu kite lepak dalam stadium tu awak ade pegang phone kite , tapi kite tak tawu ape awak buad .. tape laa tak kesahh ponn sebab dalam phone tu hanya ade text awak n photo awak je .. bile dahh lame dalam stadium tetibe ayie n member-2 lain ajak keluar , awak n yang lain teros pegi beli makanan , tawu laa awak semua lapar .. awak hulur keropok lekor dekat kite n kite ambik , tetibe awak ckp awak nak  , kite teros suap awk .. lepastu bagi awk minum , sumpahh sweet sangat .. awak tawu tak kite betol-2 dahh jatuh cinta dekat awak :) waktu awak nak balik tu kite tawu awak berat hati nak tinggal kite kann , dahh laa awak teros balikk hostel , kite pulak balik hostel ari isnin  .. bile awak nak gerak dahh kite teros salam awak macam selalu kite buad .. awak ... kite harap sangat hubungan kite niy kekal sampai hubungan niy jadi halal , insyaallah :) kite sentiasa sayang awak :D
SIMPLE BUT AWESOME :)

2 comments:

  1. kamu kamu kamu !~ suweet gile!~ seronok bace :))
    follow itew gak , jadi org first follow ;) itew bru jee buad blog ny ><

    ReplyDelete
  2. HAHAH , thanks sebab bace .. sweet ke ? okayy done follow :)

    ReplyDelete