BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 20 July 2012

SKIRT LABUH :)

haa ! sebenarnye aku memang dah lame teringin nak dressu macam niy , insyaallah raya nanty maybe aku akan dressup macam niy .. aku dah pasang niat bak berubahh menjadi wanita sejati bukan wanita + lelaki lagi macam dulu .. Alhamdulullah akhirnya terbukak jugak pintu hati niy nak berubahh , tahnks sesangat dekat kekawan n especially my buncet  IKHWAN ALHAFIZ , loveyou laa biyy :) korang nak tengok style ape yang aku nak gayakan nanty , tengok kat bawah niy :)

        NICE KANN ?
SIMPLE BUT AWESOME :)

No comments:

Post a Comment